Cinclus C Sportfiskeguide, Sveriges alla sportfiskeresurser

  - Boende & Logi i Västergötland -

Västergötlands landskapsvapen
Fiskevattenguiden hela Sverige  |  Startsida  |  Boende/logi hela Sverige

 Fiskevatten i Västergötland

 

blå linje

Boende/logi erbjuds i:

  |  Axvall  |  Bjellum  |  Hjo  |  Sjövik  |  Tranemo  |

blå linje

  

Axvall, Bjellum

 

Hornborgasjöns Fiskecamp/Stugby AB

Närliggande fiskevatten: Hornborgasjön

blå linje

Hornborgasjöns Fiskecamp/Stugby ABVi erbjuder: Boende i stuga (50mē). Vi finns inom naturvårdsområde vid Hornborgasjön på bekvämt avstånd till båthamn. Mellan Skara- Skövde och Falköping.

Båtuthyrning. Uthyrning av fiskeutrustning. Fiskeguidning. Fiskeinformation/tips. Försäljning av egentillverkade gäddflugor, fiskekort i Hornborgasjön och närbelägna sjöar

Fiskepaket - fiske i Hornborgasjön och/eller närbelägna vattendrag(beroende på årstid)

Gäddfiske vid HornborgasjönFisket avser i första hand gädda, abborre och id. Rekommenderas gäddfiske med ytgående beten t.ex. fluga, poppers och jerkbait. För rekordfiske: testa fiske av id i Hornborgasjöns utlopp.

Andra begivenheter i området är t.ex. Skara Sommarland (8km), Varnhems klosterkyrka (5km). Välkomna till Hornborgasjöns Fiskecamp.

Egentillverkade gäddflugor av hög kvalitet köper Du genom Fly Fishing, Lake Hornborga, Stefan Johansson, 0730-527320

Adress:
Hornborgasjöns Fiskecamp/Stugby ABLake Hornborga Nature Resort
Tranornas Allé
Bjellum
532 93 Axvall

Tel.nr: 0511–60040, 0511–60042
Mobil: 070-8644401, 070-7160043

Hemsida: www.hornborgasjon.com

 

Hjo

 

Krokstorps Gård

Närliggande fiskevatten: Hökensås Sportfiske, Vättern

blå linje

Välkommen att bo i stuga på Krokstorps gård vid Vätterns strand, nära djur och natur, söder om Hjo och nära till Hökensås Sportfiskeområde.

Krokstorps GårdBekvämt boende i lantlig miljö med personlig service.

Vi har två stugor med vardera 6 bäddar, fullt utrustade med kök, dusch och WC, Parabol-TV, trädgård, uteplats med grill m.m. Gratis Wi-Fi

Uthyres även som bed&breakfast, middag med lokala specialiteer kan beställas.

Det är ungefär 500 meter ner till Vättern, där har vi byggt ett soldäck, ta gärna med frukostkorgen eller kaffekorgen ner och njut av utsikten och stillheten.

Krokstorps GårdHos oss får ni sköna sängar, personlig service, trivsam och vacker miljö.

Aktiviteter: Sportfiske, golf, vandring, kultursevärdheter, cykelturer, matupplevelser, äventyr på Hökensås – husky walk (vandra med packhund).

Läs mer på vår hemsida www.krokstorp.se

Adress:
Krokstorps Gård
544 94 Hjo

Tel.nr: 070-619 51 94


www.krokstorp.se

 

Sjövik

 

Camp Lake Mjörn/Stall Might B

Närliggande fiskevatten: Mjörn, Säveån, Anten, Sävelången

blå linje

Camp Lake MjörnVi erbjuder fint boende i en av våra två stugor. Båda stugorna är fullt utrustade, har parabol-TV, fyra bäddar vardera och ligger precis vid sjön Mjörns västra strand. Flera motorbåtar finns till uthyrning i samband med hyra av stuga.

Stugorna tillhör en gård som ligger vackert och ensligt på en udde vid sjön Mjörns västra strand. På gården har vi hästar, får och några kor.

Mjörn är ca 55 kvkm och är mycket rik på fisk. Här finns 18 olika arter, bl.a. gädda, gös, abborre och öring. Fiskeguide går att boka och vi säljer fiskekort till sjön.

Camp Lake MjörnFör dig som inte bara vill fiska finns mycket annat att upptäcka, som bl.a. flera vackra vandringsleder och cykelleder i fina och varierande miljöer, närhet till sandstrand med brygga, nära till storstaden – med bil tar du dig till Göteborg på 35 minuter och till mysiga caféstaden Alingsås på 15 minuter.

Vi har öppet året om. Läs gärna mer på vår hemsida

Adress:
Stall Might B
Krokavägen 45
443 74 Sjövik

Tel.nr 070-43 82 590 (Therese)


www.stallmightb.se

 

Tranemo

 

Kroksjöns fiskecamp

Närliggande fiskevatten: Stora Kroksjön, Lilla Kroksjön

blå linje

Kroksjöns fiskecampFiskecampen vid sjön Kroksjön, som ligger strax söder om Tranemo vid väg 27 mellan Borås och Värnamo, erbjuder ett av Sveriges bästa fiskevatten.

Sjö A med ett naturligt fiskbestånd och sjö B med put-and-take fiske; regnbåge och öring. Vacker natur, god tillgänglighet, camping för husvagn/husbil, stugor att hyra, kaffestuga, rastplatser med grill samt grillkåta etc utgör ytterligare möjligheter. Välkommen till fiskeparadiset vid Kroksjön!

Det finns 8 campingstugor för uthyrning, 6 st ca 15-16 kvm och 2 st ca 24-26 kvm. Stugorna ligger vackert på en skogsklädd kulle och har en mindre altan med utsikt mot B-sjön, ca 75 m från sjön.

Fiska i KroksjönStugorna är inredda för självhushåll med porslin, grytor, stekpanna, kaffebryggare och micro. I stugorna finns ett minikök med 2 kokplattor, elvärme, kylskåp och diskbänk med rinnande kallvatten och ett frysskåp för mat och infrysning av fångad fisk. Stugorna har sängutrustning såsom kuddar, madrasser och täcken.

Kroksjöns fiskecamp har numera 43 elplatser och 12 platser utan el för husvagn och husbil. Toaletter och duschar finns i servicebyggnaden nedanför stugorna.

Hemsida: www.kroksjon.com

Stugbokning: Tel.nr: 0325-76944

För mer info om fisket och campen klicka här

 

blå linje

 

Till Cinclus C Sportfiskeguide startsida

(c) Cinclus C 2016

 

 

 

Annonser