Cinclus C Sportfiskeguide, Sveriges alla sportfiskeresurser

  - Boende & Logi i Västergötland -

Västergötlands landskapsvapen

  Startsida  |  Fiskevatten i Västergötland 

Boende/logi Sverige  |  Fiskevattenguiden Sverige

 

blå linje

Boende/logi erbjuds i:

Axvall  |  Bjellum  |  Hjo  |  Mariestad  |  Sjövik  |  Torsö  |  Tranemo  |  Undenäs

blå linje

  

Hjo

 

Krokstorps Gård

Närliggande fiskevatten: Hökensås Sportfiske, Vättern

blå linje

Välkommen att bo i stuga på Krokstorps gård vid Vätterns strand, nära djur och natur, söder om Hjo och nära till Hökensås Sportfiskeområde.

Krokstorps GårdBekvämt boende i lantlig miljö med personlig service.

Vi har två stugor med vardera 6 bäddar, fullt utrustade med kök, dusch och WC, Parabol-TV, trädgård, uteplats med grill m.m. Gratis Wi-Fi

Uthyres även som bed&breakfast, middag med lokala specialiteer kan beställas.

Det är ungefär 500 meter ner till Vättern, där har vi byggt ett soldäck, ta gärna med frukostkorgen eller kaffekorgen ner och njut av utsikten och stillheten.

Krokstorps GårdHos oss får ni sköna sängar, personlig service, trivsam och vacker miljö.

Aktiviteter: Sportfiske, golf, vandring, kultursevärdheter, cykelturer, matupplevelser, äventyr på Hökensås – husky walk (vandra med packhund).

Läs mer på vår hemsida www.krokstorp.se

Adress:
Krokstorps Gård
544 94 Hjo

Tel.nr: 070-619 51 94


www.krokstorp.se

 

Mariestad, Torsö

Torsö Båt & Stuguthyrning

Närliggande fiskevatten: Vänern

blå linje

Vi erbjuder modernt boende med 4-6 bäddar.

Nybyggd stuga uthyres nära Åskär på Torsösidan av Brommösund på Vänerns östra sida.
Stugan har ett modernt pentry med spis kyl/frys.
Fräsch dusch och toalett
Tillgång till vedeldad bastu m.m.

Vi erbjuder även fiskeguidning på Vänern. Trolling med bekväm och snabb båt med en erfaren fiskeguide.

Nybyggd stuga uthyres nära Åskär

Interiörbild

For more info on fishing and accommodation check our website: http://www.vanertrolling.se

Contact person: Thomas Johansson
For pricing and to make reservation:
 or phone +46 (0)708 833 843

 

Sjövik

 

Camp Lake Mjörn/Stall Might B

Närliggande fiskevatten: Mjörn, Säveån, Anten, Sävelången

blå linje

Camp Lake MjörnVi erbjuder fint boende i en av våra två stugor. Båda stugorna är fullt utrustade, har parabol-TV, fyra bäddar vardera och ligger precis vid sjön Mjörns västra strand. Flera motorbåtar finns till uthyrning i samband med hyra av stuga.

Stugorna tillhör en gård som ligger vackert och ensligt på en udde vid sjön Mjörns västra strand. På gården har vi hästar, får och några kor.

Mjörn är ca 55 kvkm och är mycket rik på fisk. Här finns 18 olika arter, bl.a. gädda, gös, abborre och öring. Fiskeguide går att boka och vi säljer fiskekort till sjön.

Camp Lake MjörnFör dig som inte bara vill fiska finns mycket annat att upptäcka, som bl.a. flera vackra vandringsleder och cykelleder i fina och varierande miljöer, närhet till sandstrand med brygga, nära till storstaden – med bil tar du dig till Göteborg på 35 minuter och till mysiga caféstaden Alingsås på 15 minuter.

Vi har öppet året om. Läs gärna mer på vår hemsida

Adress:
Stall Might B
Krokavägen 45
443 74 Sjövik

Tel.nr 070-43 82 590 (Therese)


www.stallmightb.se

   

Tranemo

 

Kroksjöns fiskecamp

Närliggande fiskevatten: Stora Kroksjön, Lilla Kroksjön

blå linje

Kroksjöns fiskecampFiskecampen vid sjön Kroksjön, som ligger strax söder om Tranemo vid väg 27 mellan Borås och Värnamo, erbjuder ett av Sveriges bästa put&take fiskevatten.

Sjö A med ett naturligt fiskbestånd och sjö B med put-and-take fiske; regnbåge och öring. Vacker natur, god tillgänglighet, camping för husvagn/husbil, stugor att hyra, kaffestuga, rastplatser med grill samt grillkåta etc utgör ytterligare möjligheter. Välkommen till fiskeparadiset vid Kroksjön!

Det finns 8 campingstugor för uthyrning, 6 st ca 15-16 kvm och 2 st ca 24-26 kvm. Stugorna ligger vackert på en skogsklädd kulle och har en mindre altan med utsikt mot B-sjön, ca 75 m från sjön.

Fiska i KroksjönStugorna är inredda för självhushåll med porslin, grytor, stekpanna, kaffebryggare och micro. I stugorna finns ett minikök med 2 kokplattor, elvärme, kylskåp och diskbänk med rinnande kallvatten och ett frysskåp för mat och infrysning av fångad fisk. Stugorna har sängutrustning såsom kuddar, madrasser och täcken.

Kroksjöns fiskecamp har numera 43 elplatser och 12 platser utan el för husvagn och husbil. Toaletter och duschar finns i servicebyggnaden nedanför stugorna.

Hemsida: www.kroksjon.com

Stugbokning: Tel.nr: 0325-76944

För mer info om fisket och campen klicka här

 

Undenäs

 

Sätra Bruks Herrgård

Närliggande fiskevatten: Unden, Viken, Edsån, Vättern, Vänern, Skagern

blå linje

Sätra Bruks HerrgårdNjut av det goda livet på 4-stjärniga Sätra Bruks Herrgård med anor från 1790-talet. Sätra ligger alldeles intill sjön Viken. Här får ni lugnet, avskildheten, förtrollande skog och sjöar. Vi erbjuder fina rum, sköna sängar, god mat, välutrustade konferenslokaler och bra priser. Här bor du i genuin herrgårdsmiljö omgiven av trolsk natur och intill flyter Edsån. Förutom herrgårdsboendet erbjuder vi även andra boendeformer, exempelvis i vår Jägarlägenhet eller i Norra Smedbostaden (Stuga).

Herrgårdshotellet med totalt tio rum, varav fyra är dubbelrum, alla i samma höga standard, ljusa, fräscha och rymliga och med sin egna personliga stil.

Jägarlägenheten, mysigt boende i ett rött hus med vita knutar, fyra bäddar plus bäddsoffa, kökstillbehör, TV, gratis Wi-Fi m.m. Boendet passar perfekt för ett lite större sällskap, ex. barnfamiljer eller vänner. Husdjur är tillåtna!

Norra Smedsbyggnaden inrymmer fem rum varav två dubbelrum och tre enkelrum, stort kök med tillbehör, tvättstuga, toalett och dusch.

För fler boendealternativ besök vår hemsida.

Vårt fiskepaket med professionell guide ger dig en unik möjlighet att fiska på storgäddan i spännande vatten och bo fyrstjärnigt i vacker miljö. Vi erbjuder även fiske efter abborre, gös, regnbåge eller vitfisk. I paketet ingår professionell fiskeguide, båt och utrustning. Frukost- och lunchpaket samt en finare after-fishing middag. Möjlighet att lägga till dagar, stanna en natt eller prova på fiske i andra vatten i närområdet finns.

Fiske i EdsånDu kan även fiska själv i många olika vatten i vår närhet. Bl.a. Edsån, ett strömvattenfiske med bl.a regnbåge, öring, gädda. Andra bra fiskevatten i närområdet är Unden, Viken, Vättern, Vänern och Skagern

Vi erbjuder även båtuthyrning, båt med motor, i både Edsån och sjön Viken.

Vi har även andra paketerbjudande, exempelvis Golfpaket, Jaktweekend, Ridturspaket, Kräftfiske för barnfamiljer m.m.

Läs mer om hela vårt utbud och service på vår hemsida: http://www.satrabruk.se/

Kontaktinfo:
Sätra Bruks Herrgård
Sätra
54694 Undenäs

Tel.nr: 0505-210 25

 

blå linje

 

Till Cinclus C Sportfiskeguide startsida

(c) Cinclus C 2017