Cinclus C Sportfiskeguide, Sveriges alla sportfiskeresurser

  - Fiskeguider i Uppland -

Upplands landskapsvapen

Startsida  |  Fiskeguideservice i Sverige

Fiskevatten i Uppland  |  Fiskevatten hela Sverige

 

blå linje

Klicka på följande länkar för mer info om respektive fiskeguide!

 

Johan Broman Tackle & Event AB
Jag erbjuder heldags eller halvdags fiskeguidningar i Stockholms skärgård eller arrangemang skräddarsydda utifrån era önskemål. Vi fiskar på gädda, gös, havsöring och abborre.

Hans Nordin med fiskeguider
Fiskepaket och guidning året runt. Flest storgäddor i Sverige, specialist på gös och ismete, havsöring, storabborre. Stockholm, Södra och Norra skärgården, Mälaren, Vättern. Sälsafari.

Catch & Relax
All slags fiskearrangemang i Stockholms Skärgård. Våra “hemmavatten” runt Vaxholm och i Värtan.

Baltic Pro Fiskeguidning
Vi erbjuder guidat fiske i hela Stockholms skärgård samt Mälaren. Gädda, abborre, gös och havsöring är det vi vill ha på kroken, och vi anpassar fisket utefter säsong och era egna önskemål.

Fiskeresor.nu /Gonefishing
Arrangerar guidat fiske i Stockholms skärgård, efter gädda, abborre och havsöring.

JH Fiske
Är ni ute efter gäddfiske så hjälper jag gärna er att försöka fånga er drömgädda. JH Fiske har många års erfarenhet av gäddfiske runt Roslagen och Mälaren.

PikeIt fiskeguidning
Vi fiskar i Mälaren och Stockholms skärgård samt i Vänern och Vättern, främst efter gädda, gös, abborre, havsöring, lax, röding och öring.

Waxholmsguiderna,
G
uidat fiske i och omkring Waxholm/Bogesundslandet till Ljusterö, gädda, havsöring och gös.

Sjö & Havsguiderna
Guidade fisketurer efter gädda, gös, abborre, havsöring samt lax. Vi fiskar i Stockholmsskärgård från Nyköping till Gävle samt på Mälaren. Även sälsafaris och sightseeing turer.

Widmarks Vildmarksfiske
Vi fiskar i b.la. Marmafjärden, Älvkarleby, Dalälven, Storsjön, Östhammars skärgård och Gävlebukten. Vi erbjuder även ismete efter gädda, gös och lake.

Hasses Fiskeprodukter
Spinnfiske, mete efter gädda, gös, havsöring. Trollingfiske efter lax, öring samt ismete i Stockholms skärgård

Sandhamnsguiderna
F
iskar havsöring, gädda, gös, torsk och abborre i Stockholms skärgård.

Trosa fiskeguide
Gäddfiske specialisten som fiskar Stockholm till Nyköping, men guidar även på lax, havsöring, gös och abborre.

Grinda Wärdshus/stugby/vandrarhem
Samarbetar med fiskeguider i Stockholms skärgård.

Lindahl Fiske & Natur
Guidat sportfiske på bl.a gädda, havsöring, gös och abborre i hela Stockholms Skärgård från Trosa i söder till Grisslehamn i norr samt på Mälaren.

Fiska med Tomas Henriksson
Guidat sportfiske från Studsvik/Trosa skärgård upp till Stockholms skärgård och även södra Mälaren. Både företagsevent och privatpersoner är välkomna. Fångstgaranti.

FiskeDan
Fiskeguide i Stockholms skärgård och Mälaren. Vi fiskar gädda, gös, abborre och havsöring. Välkommen ombord på en trevlig fisketur med FiskeDan. Både företag/konferens och privatbokningar.

Peter Törnqvist
Trolling- och spinnfiske i hela Stockholms skärgård, Mälaren, Vänern, Vättern, Landsort.

Mangesfiske
Fiskeguidning i Mälaren, Hjälmaren och skärgården

Mälarguiden
Guidat fiske efter gädda, gös, havsöring och lax. Mälaren och Stockholms södra skärgård. Spinnfiske, trolling, mete.

 

För fiskeguideservice i Stockholms skärgård se även fiskeguider i Södermanland

 

blå linje

  

Johan Broman Tackle & Event AB

Jag erbjuder heldags eller halvdags fiskeguidningar i Stockholms skärgård eller arrangemang skräddarsydda utifrån era önskemål. Vi fiskar på gädda, gös, havsöring och abborre.

Johan Broman heter jag, har fiskat på det mesta som simmar och med de flesta metoder på otaliga ställen runt vår jord. Förutom fiskeguidning jobbar jag numera även som programledare och att producera olika TV och filmproduktioner om fiske, som bl.a  "Fiskedestination”, fiskeDRAG” och ”Fiske – lite djupare m.m som kan ses på TV4, TV12, TV4 Plus och Yle.

Vad som ingår: Jag står för båt, skeppning och guidning, drivmedel, utlåning av fiskeutrustning och flytvästar och/eller flytoveraller samt vid behov självklart även för instruktioner om hur man går tillväga för att lura gammelfisken. Lunch och fika ordnar vi utifrån överenskommelse. Ombord finns all nödvändig säkerhetsutrustning. Jag har naturligtvis en ansvarsförsäkring.

Lyckat gäddfiske med Johan BromanSpeciella önskemål: I det fall du har andra önskemål än ovan, såsom t.ex stora sällskap, lunch eller middag på skärgårdskrog, övernattning, teambuildingsaktiviteter etc, så är det bara att fråga mig, så återkommer jag snarast med en offert.

Hämtning och lämning: Normalt hämtar och lämnar jag i Vaxholm. Vid behov kan jag mot betalning hämta och/eller lämna i stan eller på annan plats.

Våra båtar: Alukin Pro Fishing 750, med stark, tyst och bränslesnål Suzuki DF250, en svenskbyggd, rymlig, komfortabel och extremt sjöduglig.
Starweld 1600 DC Pro med en Suzuki DF90, en fullt utrustade trailerbåt, snabb, sjöduglig och stabil. Båtarna är utrustade med all tänkbar och nödvändig elektronisk utrustning.

Fin havsöring från Stockholms SkärgårdErfarenhet, utbildning och certifiering: Förutom livslång erfarenhet till sjöss innehar jag Kustskepparintyg, Fartygsbefäl Klass VIII, Radarintyg, VHF-certifikat och Utbildning i Handhavande av Snabba Fartyg.

Bokningsbekräftelse: Vid bokning mailas en bokningsbekräftelse ut. Titta igenom noga denna och återkom med en bekräftelse per mail. Om du undrar över något är det bara att kontakt mig så löser vi det.

Jag arrangerar även fiskeresor till olika delar i Sverige och världen, läs mer om detta på länk

För mer info om mig och mina olika erbjudande och tjänster besök hemsidan: http://www.johan-broman.se/

Johan BromanBästa sättet att kontakta mig är per e-post eller per telefon, går även bra att posta mig.

Adress:
Johan Broman Tackle & Event AB
Norra Åsvägen 12
18452 Österskär


Tel.nr: 070-368 52 66

 

blå linje

 

Baltic Pro Fiskeguidning

En lyckad fiskedag med Baltic ProVi fiskar i hela Stockholms skärgård samt Mälaren. Gädda, abborre, gös och havsöring är det vi vill ha på kroken, och vi anpassar fisket utefter säsong och era egna önskemål. Vi gör arrangemang även för större grupper.

Fisket sker ombord på fullt utrustade och sjösäkra sportfiskebåtar och vi tillhandahåller förstklassig fiskeutrustning samt flytvästar/flytoveraller till alla.

Inga förkunskaper krävs, då våra erfarna fiskeguider lär ut den teknik som behövs, så oavsett om ni är nybörjare eller vana sportfiskare så kommer vi att ha en spännande och trevlig dag tillsammans på sjön. Ni behöver bara ta med ert goda fiskehumör så ordnar vi resten!

Baltic Pro fiskebåtVi har stor vana att arrangera företagsevent och självklart skräddarsyr vi fisket utefter era önskemål. Om ni önskar går vi i land och tillagar god mat över öppen eld, vilket ger en extra känsla av härligt vildmarksliv. I samband med fisket kan vi också ordna fisketävling och annat skoj som extra krydda på dagens aktivitet.

Ni kan själva välja plats för upphämtning och avlämning, t.ex. så kan vi hämta upp er vid närmsta brygga där ni befinner er och ni väljer själva hur länge fisket skall pågå.

Ser fram emot en härlig dag på sjön tillsammans med er!

Kontakta oss för bokning så kan vi tillsammans planera en aktivitet så som ni vill ha det.

Tel.nr: 070 5904060

www.balticpro.nu

 

  

blå linje

  

JH Fiske

Är ni ute efter gäddfiske så hjälper jag gärna dig att försöka fånga din drömgädda.

JH Fiske, fin gäddaJH Fiske har många års erfarenhet av gäddfiske runt Roslagen och Mälaren. Dessa vatten i Roslagen är kända för sina stora gäddor och har lockat sportfiskare genom tiderna. Då detta är mina hemmavatten har jag flera års erfarenhet av gäddfiske just här och vill gärna dela med mig av den upplevelsen. Jag själv tävlingsfiskar och anordnar en större fisketävling varje vår (Roslags pike).

Jag ordnar alla slags guidningar efter gädda, både för privatpersoner, företag m.fl. För företag så är en guidad fisketur ett perfekt arrangemang för kick-off eller teambuildning.

Önskas boende i samband med fisketuren så ordnar vi detta. Jag samarbetar med närliggande anläggningar som erbjuder både enklare övernattning och hotell.

Är ni större sällskap så tar jag hjälp av flera guidebåtar.

Vi kommer att fiska med spinnfiske och jerk efter gädda.

JH Fiske, två gäddorUtrustningen står jag för, så som spön, beten, flytvästar, flytoverall m.m.

Under hela fiskedagen erbjuds kaffe, smörgåsar, dricka m.m ombord. Vill vi ha lunch så går det att ordna på någon ö eller på en närliggande marina.

En fiskedag på sjön brukar uppskattas såväl av nybörjare så som av erfaren sportfiskare. Har vi lite tur så kommer ni att se havsörnar på fisketuren runt upplandskusten.

För mer information besök vår egen hemsida: http://www.jh-fiske.se, vi finns även på Facebook

JH Fiske loggaKontaktinformation:

JH Fiske
Mobiltel:
070 2203283

  

blå linje

  

Hans Nordin

Behörighet/utbildning Kustskepparexamen, Fartygsbefäl klass IIV och Klass IIIV. Passagerarförsäkring UPI 50 milj USDollars. Läs mer om Hans Nordin på www.wikipedia.se

Laxtrolling
I Östersjön, Vänern och Vättern. Fiske i världsklass

Sea running trout from StockholmSpinnfiske
Året runt - efter gädda och havsöring i skärgården vid Stockholm, Trosa, Furusund. Arrangerar Storgäddsafaris till specialvatten.
Guidar även i Mälaren. Bra fiske efter grov gädda, gös och abborre

Vertikal-jiggning En ny mycket effektiv fiskemetod med jigg för främst gös. Spön för fiske med både multirulle (ambassadör) och haspel.

Göstrolling
I skärgården Maj - Augusti

Jerkbait. En spinnfiskeliknande teknik för gädda. Mycket effektiv, ofta spektakulära hugg. Utrustning finns med både multiplikatorrulle och haspelrulle.

Live-bait-fishing
Exklusivt gösmete med levande strömming i Maj-juni. Storabborre och gädda året runt.

Big pikeIsmete
Under vintermånaderna med is erbjuds ett ett varierat utbud där vi fiskar efter gös, storabborre och stor gädda, lake och havsöring med levande bete. Ett spännande fiske som brukar ge goda fångster.

Fiske Stockholms City
För tillfälliga besökare och konferansdeltagare kan trevligt och givande sportfiske ordnas även med utgångspunkt från Stockholms City. Bra fiske efter gädda, abborre, gös, havsöring, strömming.

Logi, fiskepaket, grupparrangemang
Logi och kompletta fiskepaket samt arrangemang för grupper ordnas.

Fiskeutrustning & Båt
Vid guidning från enstaka båt sker fisket från
Silver Eagle ca 6m 140hk utrustad med GPS kartplotter, Radar, Ekolod, VHF + övrig nödvändig säkerhetsutrustning. Max 4 gäster i båten. Vid bokningar med större grupper används likvärdiga båtar.
Även större och bekvämare båtar finns.
Fiskeutrustning av hög klass och varma flytoveraller eller flytvästar ingår som standard.

Fiskeresor till Röst (och Väröy) i Norge. Fisket riktat efter raketsejar +10kg och stortorskar samt en och annan hälleflundra. Fisket sker från öppna båtar max 3 personer i varje båt. Äventyr och fiske i världsklass i juli och augusti. Fiskeutrustning och flytoveraller kan lånas till självkostnad. Logi kan ordnas till hotell- respektive vandrarhemsstandard. Mer info finns att läsa på min hemsida.

Hans Nordin är ett välkänt och respekterat namn inom svenskt sportfiske, mycket tack vare TV-filmer, böcker, reportage och artiklar.

Färska fångstrapporter http://fiskeguidehansnordin.wordpress.com/

Facebook

För mer information: http://www.hansnordin.com

Adress:
Hans Nordin
Trefaldighetsvägen 8A
187 67 Täby

Tel.nr: 08-7393915
Mobiltel: 070-4384968


http://www.hansnordin.com

  

blå linje

  

Waxholmsguiderna

Här har du möjligheten att fiska efter gädda, havsöring och gös och samtidigt få en avkopplande dag på sjön. Waxholm/Bogesundslandet till Ljusterö känner vi utan och innan efter nästan tjugo års ihärdigt fiskande. Omgivningen ger en härlig blanding av orörd natur och stillhet till ett restaurangbesök på någon krog i Waxholm. Det är få områden i Stockholms skärgård som ger denna dynamik.

Ring gärna så diskuterar vi ett bra upplägg just för dig.

Fisket runt Waxholm har en mycket brett register från storgädd hak till fina gösvikar och klassiska havsörings ”hotspot”. Vi vill gärna visa Er detta.

Waxholmsguiderna
(Gädda fångad Juni 2007, 12,2 kg utanför Waxholm)

Vi har full behörighet för din säkerhets skull: Kustbefälsutbildning klass 8, Kustskepparexamen, VHF och Radar Certifikat, utbildad i Hjärt/Lung räddning, och högfartsutbildning.

Titta gärna in på hemsidan: www.waxholmsguiderna.se

Enklaste sättet att nå oss på Waxholmsguiderna är att maila:  så återkommer vi så fort som möjligt alternativt ring: 070 977 40 16.

Välkommen till en fiskeupplevelse i Waxholm!

Kontaktinfo:
Michael Söderberg
Båtvägen 6
184 51 Österskär

Mobil: 070 9774016
www.waxholmsguiderna.se

  

blå linjeblå linje

  

PikeIt Fiskeguidning

PikeIt FiskeguidningFöretag eller privatpersoner boka er fisketur med professionella och erfarna fiskeguider. Vi guidar både större och mindre sällskap och kan ordna med mat och trevligt boende. Varför inte köra nästa konferens, kick-off eller teambuilding i samband med fiske.

Alla fiskemetoder såsom, spinn, jerk, trolling, mete, vertikal osv. Vi fiskar i Mälaren och Stockholms skärgård samt i Vänern och Vättern, främst efter gädda, gös, abborre, havsöring, lax, röding och öring.

Båtarna är fullutrustade och moderna, all säkerhets- och fiskeutrustning, såsom flytoveraller och flytvästar, ingår. Guiderna har givetvis alla erforderliga behörigheter och försäkringar samt F-skattsedel.

PikeIt FiskeguidningBoka en fiskeguidning och få en minnesvärd dag samt en möjlighet att fånga drömfisken eller bättra på ert personbästa! En fiskedag på sjön brukar uppskattas av såväl nybörjare som erfarna sportfiskare.

Bokning och info:
Kontaktperson: Fredrik Örnberg
Tel.nr: 070 612 63 80
Hemsida: www.pikeit.se

Facebook: facebook.com/pikeitfishing

  

blå linje

  

Sjö & Havsguiderna

Sjö & HavsguidernaVill du fånga drömfisken eller bara ta en trevlig båttur tillsammans med familjen, vännerna, företaget eller era kunder?

Vi guidar allt ifrån mindre sällskap till stora grupper och ordnar med kaffe, lunch eller middag. Hämtar och lämnar på överenskommen plats/brygga och behöver ni så hjälper vi er att boka bra boende i skärgården.

Guidade fisketurer efter gädda, gös, abborre, havsöring samt lax. Vi fiskar i Stockholmsskärgård från Nyköping till Gävle samt på Mälaren. Fiskar året runt, från islossning till isläggning och alla dagar i veckan. Vi ordnar även pimpelturer samt ismete när isen säker.

Sjö & HavsguidernaVi är fullt försäkrade, innehar alla erforderliga behörigheter samt F-skatt. Våra båtar är moderna och fullt utrustade med all nödvändig säkerhets- och fiskeutrustning.

Om ni inte vill fiska så kan vi istället ta er med på en härlig tur i vår underbart vackra skärgård eller varför inte sjövägen besöka några av Mälarens alla slott.

Tillsammans skräddarsyr vi er dag till sjöss!

Kontakta oss så berättar vi mer.

Sjö & Havsguiderna
Christian Jansson
Tel.nr: 0703 341367

http://www.sjohavs.se
Facebook.com

  

blå linje

  

Catch & Relax

Erbjuder en totalupplevelse under temat fiskearrangemang i Stockholms Skärgård.

Catch & RelaxFiske är en underbar naturupplevelse, en stunds inspiration och eftertanke, även fylld av adrenalinkickar. Perfekt på fritiden och ett mycket uppskattat företagsarrangemang. Din önskan – vår syssla! Allt vi gör är skräddarsytt, ring oss så tar vi fram ett lämpligt förslag som passar just dig! Välkommen!

Områden vi främst fiskar i är mellanskärgården och vattnen kring Stockholm.

Vi fiskar främst efter gädda, abborre, havsöring och gös. Vi erbjuder spinnfiske, jerk-, jigg- och vertikal fiske. Sedan tre år har vi blivit specialister på Flugfiske från båt främst i jakten på gädda, havsöring och abborre. Vi står för all utrustning.

Säkerhet är för oss otroligt viktigt och har absolut högsta prioritet. Alla våra guider har erforderlig nautisk kompetens och ansvarsförsäkringar. Av oss får du fräscha flytoveraller i din egen storlek, flytvästar, mössor och vantar finns också alltid med ombord.

Ombord finns alltid kalla och varma drycker, nybakat kaffebröd och andra tilltugg. Vi kan även erbjuda en god frukostmacka vid samling tidigt på morgonen. Lunch, middag serverad i hemmamiljö med kock eller på någon mysig skärgårdskrog samt på el klippa i skärgården. Vi innehar livsmedeltillstånd.

Några förslag på våra arrangemang: Hel- eller halvdag, välj själv.

Företagsarrangemang - Ta med dig personal och viktiga affärspartners. Perfekt del i en konferens, paus för natur och eftertanke. “After Work Fishing” - ett perfekt kundarrangemang och trevlig avslutning på en dags arbete.

Drop In Fiske - Många vill komma ut och fiska med en guide men får inte ihop det. Drop in fiske är ett fint tillfälle att träffa andra sportfiskare! Varje första söndagen i månaden, ring för mer info.

Med vännerna - Ta med tjejerna eller killarna bort från allt och alla! Kombinera gärna med middag, bastu och boende.

Flugfiske efter gädda eller havsöring – Flugfiske är kanske den mest mytomspunna fiskemetoden av alla. Det är helt enkelt något magiskt med flugfisket.

Familjefiske - En härlig dag tillsammans med familjen till sjöss blir ett oförglömlig och upplevelse och en minisemester!

Presentkort – ge bort en fiskeupplevelse – vi utformar den precis så som du vill.

Våra båtar

Vi använder lite större amerikanska sportfiskebåtar med hög komfort, tre av våra fem båtar har toalett.

Fishing 320 Open – vårt flaggskepp! Dryga 10 meter och 700 hk. Ombord finns toalett, kylskåp, spis och andra bekvämligheter. Upp till 6 fiskande gäster.

Fishing 320 Open
Barracuda 9 – vår nya båt för 2013, en allväders båt för sportfiske och trevliga transporter i skärgården. 9 meter och kabin där 5 gäster kan bekvämt sitta inne under transport. Toalett och andar bekvämligheter. Dubbelmontage 4-takts utombordare. Upp till 6 fiskande gäster. Barracuda 9
Polar 2700 CC - en "stor" sportfiskebåt. Toalett och mycket sjövärdig. Två tysta 4-takts motorer. Upp till 6 fiskande gäster. Polar 2700 CC
Sea Pro 24 - perfekt flugfiskebåt. Upp till 5 fiskande gäster (spinnfiske) och 3 vid flugfiske. Perfekt för närfiske, extremt stora ytor att fiska ifrån. 7,21x2,69 m. 4-takts 225 hk tyst motor. Under fisket används ljudlös elmotor. Sea Pro 24
Quintrex 480 - Vår “lilla” fiskemaskin - En ”mindre” mycket stadig båt, byggd för sportfiske med 4-takts och elmotor. 5 m lång, 2 till 4 fiskare är lagom i båten. Quintrex 480

Kontaktinfo:
Catch & Relax
Stegesundsvägen 63
185 99 Vaxholm

Tel: 08-54491320
Mobil: 070-
5560952

Hemsida:
www.catchrelax.se
Blogg: catchandrelax.blogspot.se

  

blå linje

  

Sandhamnsguiderna

SandhamnsguidernaLåt Sandhamnsguidernas Fredrik Sjöblom, professionell sportfiskeguide (känd från TV4/Fiske lite djupare) ta er med på en spännande fiske upplevelse. Vi fiskar havsöring, gädda, abborre, gös och torsk.

En bra genväg till fiskelycka är att anlita en fiskeguide. Med lång erfarenhet och god lokalkännedom tar vi er direkt till de heta platserna. Vi tillhandahåller all utrustning ni behöver, allt från flytoveraller till välfyllda draglådor och inte minst säkra och funktionella sportfiskebåtar, och vi hjälper givetvis till med tekniken – allt för ni skall lyckas.

Vi använder oss utav mindre båtar, 4 personer per båt, vilket gör att vi har större valmöjligheter att hitta platsen där fisken står just er dag.

SandhamnsguidernaHeldag eller halvdag väljer ni själva. Vid behov ordnar vi även med högklassig logi och mat utifrån era önskemål. Sandhamnsguiderna är givetvis medlemmar i SOF(Sveriges organiserade fiskeguider), är fullt försäkrade, innehar all lagstadgad nautisk behörighet och sätter er säkerhet och komfort i första hand.

För mer info och bokning kontakta:

Fredrik Sjöblom 070-3474309

Webb: www.sandhamnsguiderna.com

Välkomna!

  

blå linje

  

Välkommen till Widmarks Vildmarksfiske

Företaget startade i Älvkarleby 2002 av Peter Widmark, som fiskat sedan barnsben och kan det mesta om fiske. Företaget arrangerar fiskeresor och säljer redskap.

Widmarks VildmarksfiskeVi erbjuder guidat fiske i genuin fiskemiljö. Vi fiskar i fantastisk miljö bla. Marmafjärden, Älvkarleby, Dalälven, Storsjön, Östhammars skärgård och Gävlebukten, eller efter kundens önskemål. Vi erbjuder även ismete efter gädda, gös och lake.

Peter har utbildning i Hjärt- och lungräddning, nautisk kompetens, skeppar examen, VHF, Skeppare 8 och högfart-utbildning.

För mindre sällskap tar en Silver-Shark 580 med en 115hk Mercurymotor med oss ut på sjön, vid större sällskap ordnas båtar efter behov.

I priset ingår: Fiskeguide, båt (Silver-Shark) + drivmedel. Flytoveraller eller flytvästar Fiskespön med tillbehör för spin & verticalfiske eller trollingfiske. Övrig utrustning t.ex knivar för rensning. Jag står för full fiskeutrustning och flytoveraller men du betalar för dragen, det kan ju gå åt en del på en fiskeresa, även om man är en erfaren fiskare...

Mat anordnas efter överenskommelse.

Företaget innehar f-skattsedel och Ansvarsförsäkring.

Widmarks Vildmarksfiske anordnar även fiskeresor till Saltströmmen, Senja och Lavangen i Norge. Även resor till Åland samt vinterfiske i Gällivare. Vi anordnar också fiskeresor efter kundens egna önskemål.

Widmarks Vildmarksfiske
Marmagävlevägen 13
814 95 Älvkarleby

Kontaktperson: Peter Widmark
Tel.nr: 070-306 85 13

http://www.widmarksvildmarksfiske.com/

  

blå linje

  

Hasses Fiskeprodukter

Vi erbjuder guidat spinnfiske, mete efter gädda, gös, havsöring. Trollingfiske efter lax, öring samt ismete i Stockholms skärgård (Vår/Sommar/Höst).

Trolling efter lax och öring i skärgården runt Nynäshamn, Landsort och Norrtälje. Båt: Bayliner Trophy, fullständigt utrustad.

Vinterfiskeguidning
Ismete/Angel/Pimpel i StorStockholmsområdet, vi fiskar på öring, gädda, gös, abborre. All nödvändig utrustning tillhandahålles av oss; Ismetespön, angeldon, pimpelspön och agn. Säkerhetsutrustning: Isdubbar/Livlina.

Stor gäddaRiktat fiske efter öring, gädda, gös, abborre i Stockholms skärgård (Vår/Sommar/Höst).
Metod: Spinnfiske, mete med agn, pimpel. Båt: Bayliner Trophy, fullständigt utrustad. I priset ingår: Säkerhetsutrustning, kaffe, te, smörgås, dricka (lättöl, läsk, ramlösa). Övriga önskemål därutöver, begär offert.
Vid större sällskap kan ytterligare båtar & guider ordnas.

Vi har även försäljning av flera smarta isfiskeprodukter.

Kontaktinfo:

Hasses Fiskeprodukter
Hans Liljecrantz
Wibomsväg 8
171 60 Solna

Tel.nr: 0733 821512


Hemsida:
www.hassesfiskeprodukter.se

  

blå linje

 

Till Cinclus C Sportfiskeguide startsida

(c) Cinclus C 2017