Till Cinclus C Sportfiskeguide
Start
Cinclus C Sportfiskeguide
Fiskevattenguiden | Sportfiskeguiden  | Fiskevattenregister
- Presentation av arrangörer för fiskeresor -

För fiskeresor och fiskearrangemang inom Sverige
se även under
fiskeguideservice och flygserviceföretag

 

 

 

 • Lapland Flyfishing Guided Tours
  All inclusive fiskeresor till Kaitumälven. Följ med på en makalös fiskeresa ner för Kaitumälven. Tillsammans med erfarna guider får du uppleva det bästa av fiske och natur i den fantastiska fjällvärden.
 • Lapland Tourist & Service, arrangerar guidade fisketurer i Lapplands vildmark, katamaranturer på sommaren och snöskoter turer på vintern.
 • Lindahl Fiske & Natur Fiskeresor till Gotland och Älvdalen.
  Följ med till Gotland och fiska bland raukarna efter havsöring.
  Följ med på harr och öringsfiske i Älvdalen, Dalarna.
 • Nordic Footprints fiskevandring i Fulufjället, Dalarna. Vildmarksfiske i Rogenområdet. Laxfiske i Nausta, Norge. Fjällfiske i Lappland.
 • På land och vatten, flugfiske i övre Piteälven
 • Widmarks Vildmarksfiske, resor till Saltströmmen, Senja och Lavangen i Norge. Även fiskeresor till Åland och Gällivare
 • Ödevata Fiskecamp, Emmaboda, erbjuder fiske i kringliggande sjöar
 • Pelle Klippinge/Spey Cast. Kustfiske-, havsöringsfisketurer på Öland och i Kalmarsund. Fiskeresor till Bornholm och Norge.
  

 

 

 

  Allaround Tours /Carlshams resebyrå

Laxfiske från River TweedAtt flugfiska i klassiska River Tweed i Skottland är för många en dröm. Att få tag på en bra sträcka här är i stort sett omöjligt. I mars och april kommer de stigande laxarna och dessa superblanka laxar är något av det finaste man kan fånga på flugspö.

River Tweed Borders är en av de stora atlantiska laxälvarna i världen. Under hela laxfisket säsongen fångas många fantastiska fiskar här. Den absoluta högsäsong är mellan 15 september till mitten av november.

River Tweed har också utmärkt havsöringsfiske i juli augusti september och oktober med liten konkurrens från laxfiskare i juli och augusti. Också bra öringfiske maj juni juli augusti och början av september

Lax från River TweedVi hjälper er med den perfekta fiskeresan och anpassar den till dina personliga behov av fisket i Skottland. Kontakta oss gärna för mer info.

Allaround Tours /Carlshams resebyrå servar både företag och privatresenärer.Vi jobbar med många olika arrangemang bl.a jakt- och fiskeresor, Vi jobbar också mycket med att erbjuda världen det unika vi har i Sverige och letar ständigt efter seriösa sammarbetspartners som kan erbjuda en bra produkt tillsammans med oss.

 

Kontaktperson: Lars Sällström
Allaround Tours / Carlshams resebyrå AB
Drottning gatan 50
SE-374 36 Karlshamn

Tel: 0454-142 35 eller mobil: 0709-149394
Fax: 0454-891 85

E-post:
http://www.allaround.se

 

 

Lapland Flyfishing Guided Tours

All inclusive fiskeresor till Kaitumälven

Följ med oss på en makalös fiskeresa ner för Kaitumälven. Tillsammans med erfarna guider får du uppleva det bästa av fiske och natur i den fantastiska fjällvärden.

Vi tar hand om allt på dessa all-inclusive-resor, allt du behöver göra är att fiska!

Vi flyger ut med helikopter och driftar sedan ner för älven i våra gummibåtar. Du bor bekvämt i våra stora tälktåtor precis vid de bästa fiskesträckorna och äter rejäl mat tillagad över öppen eld.

Besök vår hemsida för mer info: http://laplandflyfishing.se/

Kontaktpersoner: Pontus Lundin och Per Fredriksson

Kontaktinfo:
Lapland Flyfishing HB
Ännagatan 7
54144 Skövde

Tel.nr: 0706–781737
E-post:
http://laplandflyfishing.se/

 

 

 
Nordic Footprints

Fiskevandring på Fulufjället 7-10 juli och 28-31 juli 2016 Följ med oss upp på fjället under en 4 dagars fisketur där vi bor i tält och fiskar harr och öring. Vi bor vid fiskevattnet där er guide ordnar med mat och visar er de bäta fiskeplatserna. Har vi tur... Detta paket är även märkt med Naturens Bästa!

Vildmarksfiske i Rogenområdet 15-18 juli och 5-8 augusti 2016 Detta är fiskeäventyret för dig som vill uppleva fantastiska dagar i unik och orörd natur i södra Jämtland. Under ett par dagar flugfiskar vi öring, röding och harr i kristallklara vatten. Området vi fiskar i är en pärla i Sveriges sydliga fjällvärld. Vidderna är milslånga och oddsen att möta på grov fisk är stora. Har vi riktig tur skymtar vi även några av de få myskoxar som finns i området!

Fjällfiske i Lappland 11-15 Augusti 2016 Resan för den erfarna flugfiskaren som önskar sig en rolig utmaning. Flera dagar med otroligt fiske. Vattnet är kristallklart och vi har ett "sight fishing". D.v.s vi ser fiskarna tydligt och väljer ut en av dem och gör ett försök. Det finns både öring och röding i den smala jokken. Guiden visar er vart ni hittar dem.

Flytringsfiske i Lappland 17-21 augusti 2016 Följ med på en spännande resa där vi bor intill vattnet och fiskar öring och röding från land och med flytringar. Lägret slås vid ett utlopp, men det finns även möjlighet att vandra uppåt och fiska i strömmandevatten och de sel och sjöar som ligger längre bort.

Mer information om vårt utbud finns på: www.nordicfootprints.com

Nordic Footprints
Husvallgölen
790 90 Särna

Tel: 0280-84085 / 0703-749074
E-post:
 

 

 

Välkommen till Widmarks Vildmarksfiske

Företaget startade i Älvkarleby startades 2002 av Peter Widmark, som fiskat sedan barnsben och kan det mesta om fiske. Företaget arrangerar fiskeresor och säljer redskap.

Våra fiskeresor går till Saltströmmen, Senja och Lavangen i Norge.

Läs om våra planerade resor under 2012 på vår hemsida

Även resor till Åland samt vinterfiske i Gällivare. Vi anordnar också fiskeresor efter egna önskemål. Vid resorna handleder jag alla deltagare ända från flygplatsen i Sverige till destinationen i Norge, jag guidar personligen allt fiske och följer även med på hemresan.

I priset ingår, Tur och retur med bil inklusive båt och boende. I priset ingår även all tilltänklig utrustning för fiske. Mat ( Frukost och Middag ) ingår i priset från å med 2012 OBS! Tillkommande kostnad är för sådan utrustning vilken förloras eller skadas vid fiske.

Mat anordnas efter överenskommelse.

Peter har utbildning i Hjärt- och lungräddning, nautisk kompetens, skeppar examen, VHF, Skeppare 8 och högfart-utbildning.

Innehar f-skattsedel och ansvarsförsäkring

Vi erbjuder även guidat fiske i genuin fiskemiljö. Vi fiskar i fantastisk miljö bla. Marmafjärden, Älvkarleby, Dalälven, Storsjön, Östhammars skärgård och Gävlebukten, eller efter kundens önskemål. Vi erbjuder även ismete efter gädda, gös och lake.

Widmarks Vildmarksfiske
Marmagävlevägen 13
814 95 Älvkarleby

Kontaktperson: Peter Widmark
Tel.nr: 070-306 85 13
E-post:
http://www.widmarksvildmarksfiske.com/

 

 

 
Fiskeresor.nu / Gonefishing

GONEFISHING är en fiskeeventbyrå som ägs av Jonas Runnberg och Mattias Helde som i egen regi och tillsammans med samarbetspartners arrangerar fiskeresor, kurser, guidar samt har hand om företagsevent.

Vi arrangerar fiskeresor till Island, Skottland, Norge och Sverige. Vi erbjuder fiske i bla. river Dee, Gaula, Orkla, Mörrumsån, Emån. Vi erbjuder fiske på öring, havsöring, lax och röding.

Vi har även ett digert fiskeguideutbud. Våra guider finns över hela Sverige och även i Norge, de erbjuder ett varierat utbud av olika fiske på flera olika fiskearter. Allt från angelfiske på gädda, laxfiske i Norge och Sverige, havsfiske på västkusten till havsöringfiske i Stockholms Skärgård. Läs mer på vår hemsida.

Vill du lära dig om flugfiske har vi ett utbud av flugfiskeutbildningar där något säkert passar dig, vi utbildar många tjejer och killar varje år. Lax och öringfiske, kustöringfiske, rena kastkurser är något av vad vi har att erbjuda.

I vårt utbud finns kompletta fiskepaket, med boende, måltider, resa, fiskekort, allt ingår.

Vi har även event för företag, fiske passar alla, perfekt aktivitet vid kickoff-träffar, teambuilding och liknande.

Besök gärna vår blogg: fiskebloggen.com där ni kan läsa om vårt fiske.

Besök vår hemsida för med detaljerad info om vårt utbud.
http://www.fiskeresor.nu

http://fishmorrum.com/

Kontakt info:
GONEFISHING
Friggagatan 19
416 64 Göteborg

Tel.nr: 0707 92 82 22 eller 0706 71 22 86
E-post:

    

(c) Cinclus C 2015

  

   Annonser

Fiskflyg.se

Annonser

Sportfiskemässan, Elmia Jönköping 2017-03-17

Dackonline.se

Annons för fiskeflugor.se

Annons för Ramsvik i Bohuslän

Huntyard & Berras Allt inom flugfiske

Annons för www.bamboorods.se

 

Sportfiskemässan, Elmia Jönköping 2017-03-17

Dackonline.se

Annons för fiskeflugor.se

Annons för Ramsvik i Bohuslän

Huntyard & Berras Allt inom flugfiske

Annons för www.bamboorods.se