Cinclus C Sportfiskeguide, Sveriges alla sportfiskeresurser

- Presentation av arrangörer för fiskeresor -

 

För fiskeresor och fiskearrangemang inom Sverige
se även under
fiskeguideservice och flygserviceföretag

  blå linje

blå linje

AB Fiskflyg flygservice för fiskare, vandrare och jägare norra Lappland och Norrbotten

Allaround Tours /Carlshams resebyrå
Arrangemang bl.a jakt- och fiskeresor. Bl.a flugfiskeresor till foderna Tweed, Dee och Spey i Skottland

Anariset, fiskeresor till våra två fiskecamper i Anarisfjällen, fjällfiske på vild röding och öring

Camp Dragsö Sportfishing, Specialiserade på exklusiva fiskeresor med stuga och båt i många olika former. Beläget mitt i gäddrikets huvudstad Karlskrona, Blekinge skärgård.

Destination Lapland Pike, Vi är stolta att kunna presentera "Destination Lapland Pike" och våra boenden i norra Sverige med fokus i på gäddfiske. Gemensamt är att det är hög klass på mottagande, boende och fiskeupplevelse. Geografiskt är vi stationerade i Västerbotten, Västernorrland samt Jämtland.

Fishyourdream.com, fiskeresor till egna fiskecamper på Gotland, Ammarnäs och Tjuonajokk

Fiskeshopen Mörrum, fiskeresor till Island

Fiskeresor.nu /Gonefishing, Arrangerar fiskeresor, kurser, guidar samt har hand om företagsevent.

Heli AB Arjeplog fiskeresor i Arjeplogs fjällvärld

Johan Broman Tackle & Event AB
Erbjuder fiskeresor till olika destinationer i Sverige och världen, t.e.x havsöringfiske på Gotland, fjällfiske i norra Lappland och gäddmete i Marma, gäddfiske i Jämtand, laxtrolling i Skåne, tropiskt fiske i Tobago och mycket mer.

Lapland Flyfishing Guided Tours
All inclusive fiskeresor till Kaitumälven. Följ med på en makalös fiskeresa ner för Kaitumälven. Tillsammans med erfarna guider får du uppleva det bästa av fiske och natur i den fantastiska fjällvärden.

Lapland Tourist & Service, arrangerar guidade fisketurer i Lapplands vildmark, katamaranturer på sommaren och snöskoter turer på vintern.

Lindahl Fiske & Natur Fiskeresor till Gotland och Älvdalen.
Följ med till Gotland och fiska bland raukarna efter havsöring.
Följ med på harr och öringsfiske i Älvdalen, Dalarna.

Nordic Footprints fiskevandring i Fulufjället, Dalarna. Vildmarksfiske i Rogenområdet. Laxfiske i Nausta, Norge. Fjällfiske i Lappland.

Widmarks Vildmarksfiske, resor till Saltströmmen, Senja och Lavangen i Norge. Även fiskeresor till Åland och Gällivare

Ödevata Fiskecamp, Emmaboda, erbjuder fiske i kringliggande sjöar

Pelle Klippinge/Spey Cast. Kustfiske-, havsöringsfisketurer på Öland och i Kalmarsund. Fiskeresor till Bornholm och Norge.

 

blå linje

Destination Lapland Pike

Har du drömt om gäddfiske i Lappland

Vi är stolta att erbjuda conceptet "Destination Lapland Pike". Vi har flera olika gäddfiskecampers i norra Sverige av högsta klass. Från bara 35 mil norr om Arlanda flygplats ända upp till Gäddträsk vid Lycksele.

Nice pike caught at our campGädda/Abborre
Gäddorna och abborrarna i Lappland är inte bara vackra utan också stridbara fiskar som erbjuder ett fantastisk fiske.

All våra camper är kända för att erbjuda bästa tänkbara fiske efter både gädda och abborre. Många har också bra fiske på harr och öring.

Boende
Du kan säkert hitta flera olika siter som erbjuder fritidsboende. Men vi är fokuserade på bästa boendet och servicen för just fiskare
.

Våra boenden ligger alltid nära vattnet och erbjuder all tänkbar service. Ägarna är erfarna fiskecampsvärdar och hjälper dig gärna med allt som krävs för att ge dig en lyckad fiske och boende upplevelse.

Camo in GäddträskBåtar/Motorer
All våra camper förstår hur viktigt det är med kvaliten på fiskebåtarna. Vi har båtar i aluminium, glasfiber och även uppblåsbara båtar. Alla är anpassade för minst 2 personer/båt. Motorerna är oftast 4-taktsmotorer. Vissa av våra camper erbjuder även de mer och mer populära fiskekajakerna.

Våra camper finns i Lappland (Lycksele), Ångermanland (Lesjön och Rossön), Jämtland (Hällesjö och Stugun)

Mer info kan du hitta på sajten: http://www.salmolapland.se

Kontaktinfo:

Salmo Lapland C/O Greger Jonsson
Södra Majorsgatan 12 B
903 36 Umeå

Tel.nr: 070-6259730

 

blå linje

  

Fiskeresor.nu / GonefishingFiskeresor.nu / Gonefishing

GONEFISHING är en fiskeeventbyrå som ägs av Jonas Runnberg och Mattias Helde som i egen regi och tillsammans med samarbetspartners arrangerar fiskeresor, kurser, guidar samt har hand om företagsevent.

Vi arrangerar fiskeresor till Island, Skottland, Norge och Sverige. Vi erbjuder fiske i bla. river Dee, Gaula, Orkla, Mörrumsån, Emån. Vi erbjuder fiske på öring, havsöring, lax och röding.

Fiskeresor.nu / Gonefishing, laxfiskeVi har även ett digert fiskeguideutbud. Våra guider finns över hela Sverige och även i Norge, de erbjuder ett varierat utbud av olika fiske på flera olika fiskearter. Allt från angelfiske på gädda, laxfiske i Norge och Sverige, havsfiske på västkusten till havsöringfiske i Stockholms Skärgård. Läs mer på vår hemsida.

Vill du lära dig om flugfiske har vi ett utbud av flugfiskeutbildningar där något säkert passar dig, vi utbildar många tjejer och killar varje år. Lax och öringfiske, kustöringfiske, rena kastkurser är något av vad vi har att erbjuda.

I vårt utbud finns kompletta fiskepaket, med boende, måltider, resa, fiskekort, allt ingår.

Vi har även event för företag, fiske passar alla, perfekt aktivitet vid kickoff-träffar, teambuilding och liknande.

Besök gärna vår blogg: fiskebloggen.com där ni kan läsa om vårt fiske.

Besök vår hemsida för med detaljerad info om vårt utbud.
http://www.fiskeresor.nu

http://fishmorrum.com/

Kontakt info:
GONEFISHING
Friggagatan 19
416 64 Göteborg

Tel.nr: 0707 92 82 22 eller 0706 71 22 86

 

blå linje

 

All Around loggaAllaround Tours

Att fiska i Skottlands underbara natur är för många en dröm i livet. Att flugfiska i klassiska River Tweed, River Spey eller River Dee är en fantastisk upplevelse. I mars och april kommer de stigande laxarna och dessa superblanka laxar är något av det finaste man kan fånga på flugspö.

Att flugfiska i klassiska River Dee i Skottland i Mars och April när de riktigt tidigt stigande laxarna som kallas springers och dessa superblanka laxar kommer är helt unikt.

Spey är tillsammans med Dee en av de bästa och vackraste älvarna i Skottland. River Spey är traditionellt känd för sin vårlax utmanande och krävande i snabbt rinnande vatten.

Laxfiske från River TweedRiver Tweed Borders. Under hela säsongen fångas många fantastiska fiskar här. Den absoluta högsäsong är mellan 15 september till mitten av november.

River Tweed har också utmärkt havsöringsfiske i juli augusti september och oktober med liten konkurrens från laxfiskare i juli och augusti. Också bra öringfiske maj juni juli augusti och början av september.

Man måste även passa på att besöka några whiskydestilleri, samt spendera en kväll i Edinburgh innan man åker hem.

Varmt välkommen att kontakta oss på Allaround Tours i Karlshamn, vi servar både företag och privatresenärer. Vi jobbar också mycket med att erbjuda världen det unika vi har i Sverige och letar ständigt efter seriösa samarbetspartners som kan erbjuda en bra produkt tillsammans med oss.

Kontaktperson: Lars Sällström
Allaround Tours / Carlshams resebyrå AB
Drottning gatan 50
SE-374 36 Karlshamn

Tel: 0454-142 35 eller mobil: 0709-149394


http://www.allaround.se

 

blå linje

 

Lapland Flyfishing Guided ToursLapland Flyfishing Guided Tours

All inclusive fiskeresor till Kaitumälven

Följ med oss på en makalös fiskeresa ner för Kaitumälven. Tillsammans med erfarna guider får du uppleva det bästa av fiske och natur i den fantastiska fjällvärden.

Vi tar hand om allt på dessa all-inclusive-resor, allt du behöver göra är att fiska!

Lapland Flyfishing Guided Tours, harrfiske

Vi flyger ut med helikopter och driftar sedan ner för älven i våra gummibåtar. Du bor bekvämt i våra stora tälktåtor precis vid de bästa fiskesträckorna och äter rejäl mat tillagad över öppen eld.

Besök vår hemsida för mer info: http://laplandflyfishing.se/

Kontaktperson: Pontus Lundin

Kontaktinfo:
Nordvatten AB
Staketgränd 6a
54130 Skövde

Tel.nr: 0739409866


http://laplandflyfishing.se/

 

blå linje

 

Nordic FootprintsNordic Footprints

Fiskevandring på Fulufjället 6-9 juli 2017 Följ med oss upp på fjället under en 4 dagars fisketur där vi bor i tält och fiskar harr och öring. Vi bor vid fiskevattnet där er guide ordnar med mat och visar er de bäta fiskeplatserna. Har vi tur... Detta paket är även märkt med Naturens Bästa!

Vildmarksfiske i Rogenområdet 4-7 augusti 2017 Detta är fiskeäventyret för dig som vill uppleva fantastiska dagar i unik och orörd natur i södra Jämtland. Under ett par dagar flugfiskar vi öring, röding och harr i kristallklara vatten. Området vi fiskar i är en pärla i Sveriges sydliga fjällvärld. Vidderna är milslånga och oddsen att möta på grov fisk är stora. Har vi riktig tur skymtar vi även några av de få myskoxar som finns i området!

Fjällfiske i Lappland Resan för den erfarna flugfiskaren som önskar sig en rolig utmaning. Flera dagar med otroligt fiske. Vattnet är kristallklart och vi har ett "sight fishing". D.v.s vi ser fiskarna tydligt och väljer ut en av dem och gör ett försök. Det finns både öring och röding i den smala jokken. Guiden visar er vart ni hittar dem.

Flytringsfiske i Lappland Följ med på en spännande resa där vi bor intill vattnet och fiskar öring och röding från land och med flytringar. Lägret slås vid ett utlopp, men det finns även möjlighet att vandra uppåt och fiska i strömmandevatten och de sel och sjöar som ligger längre bort.

Mer information om vårt utbud finns på: www.nordicfootprints.com

Nordic Footprints
Husvallgölen
790 90 Särna

Tel: 0280-84085 / 0703-749074

 

blå linje

 

Välkommen till Widmarks VildmarksfiskeVälkommen till Widmarks Vildmarksfiske

Företaget startade i Älvkarleby startades 2002 av Peter Widmark, som fiskat sedan barnsben och kan det mesta om fiske. Företaget arrangerar fiskeresor och säljer redskap.

Våra fiskeresor går till Saltströmmen, Senja och Lavangen i Norge.

Läs om våra planerade resor under 2017 på vår hemsida

Välkommen till Widmarks Vildmarksfiske, Torskfiske NorgeÄven resor till Åland samt vinterfiske i Gällivare. Vi anordnar också fiskeresor efter egna önskemål. Vid resorna handleder jag alla deltagare ända från flygplatsen i Sverige till destinationen i Norge, jag guidar personligen allt fiske och följer även med på hemresan.

I priset ingår, Tur och retur med bil inklusive båt och boende. I priset ingår även all tilltänklig utrustning för fiske. Mat ( Frukost och Middag ) ingår i priset. OBS! Tillkommande kostnad är för sådan utrustning vilken förloras eller skadas vid fiske.

Välkommen till Widmarks Vildmarksfiske, havsfiske NorgeMat anordnas efter överenskommelse.

Peter har utbildning i Hjärt- och lungräddning, nautisk kompetens, skeppar examen, VHF, Skeppare 8 och högfart-utbildning.

Innehar f-skattsedel och ansvarsförsäkring

Vi erbjuder även guidat fiske i genuin fiskemiljö. Vi fiskar i fantastisk miljö bla. Marmafjärden, Älvkarleby, Dalälven, Storsjön, Östhammars skärgård och Gävlebukten, eller efter kundens önskemål. Vi erbjuder även ismete efter gädda, gös och lake.

Widmarks Vildmarksfiske
Marmagävlevägen 13
814 95 Älvkarleby

Kontaktperson: Peter Widmark
Tel.nr: 070-306 85 13

http://www.widmarksvildmarksfiske.com/

 

blå linje

 

Till Cinclus C Sportfiskeguide startsida

(c) Cinclus C 2017

 

 

 

Fiskeresor.nu / Gonefishing

Fiskflyg.se

Anariset, ett äkta fjälläventyr

All Around logga

Lapland Flyfishing Guided Tours

FishYourDream, Tjuonajokk, Ammarnäs, Gotland

Widmarks Vildmarksfiske

Camp Dragsö Sportfishing

Nordic Footprints

Heli AV, Vildmarksflyg, Miekak

Jämtlands Flyg AB

Arctic Air AB, Vuoggatjålme, Flygservice

Fiskshopen Mörrum