Cinclus C Sportfiskeguide, Sveriges alla sportfiskeresurser

  - Fiskeguider i Uppland -

Upplands landskapsvapen

Startsida  |  Fiskeguideservice i Sverige

Fiskevatten i Uppland  |  Fiskevatten hela Sverige

 

blå linje

Klicka på följande länkar för mer info om respektive fiskeguide!

 

Berra Mårdh Sportfiske & Fiskeguidning
Guidade fisketurer och en upplevelserik dag i Stockholms vackra skärgård med omnejd. Jag guidar er till platser där de riktigt stora fiskarna finns och får sedan professionell och högkvalitativ hjälp med att fånga fiskarna.

Catch & Relax
All slags fiskearrangemang i Stockholms Skärgård. Våra “hemmavatten” runt Vaxholm och i Värtan.

FiskeDan
Fiskeguide i Stockholms skärgård och Mälaren. Vi fiskar gädda, gös, abborre och havsöring. Välkommen ombord på en trevlig fisketur med FiskeDan. Både företag/konferens och privatbokningar.

Fiska med Tomas Henriksson
Guidat sportfiske från Studsvik/Trosa skärgård upp till Stockholms skärgård och även södra Mälaren. Både företagsevent och privatpersoner är välkomna. Fångstgaranti.

JH Fiske
Är ni ute efter gädd- eller abborrfiske så hjälper jag gärna er att försöka fånga er drömfisk. JH Fiske har många års erfarenhet av gäddfiske runt Roslagen och Mälaren.

Johan Broman Tackle & Event AB
Jag erbjuder heldags eller halvdags fiskeguidningar i Stockholms skärgård eller arrangemang skräddarsydda utifrån era önskemål. Vi fiskar på gädda, gös, havsöring och abborre.

Lindahls Fiske & Natur
Guidat sportfiske på bl.a gädda, havsöring, gös och abborre i hela Stockholms Skärgård från Trosa i söder till Grisslehamn i norr samt på Mälaren.

Manges fiske
Fiskeguidning i Mälaren, Hjälmaren och skärgården

Peter Törnqvist
Trolling- och spinnfiske i hela Stockholms skärgård, Mälaren, Vänern, Vättern, Landsort.

Trosa fiskeguide
Gäddfiske specialisten som fiskar Stockholm till Nyköping, men guidar även på lax, havsöring, gös och abborre.

Widmarks Vildmarksfiske
Vi fiskar i b.la. Marmafjärden, Älvkarleby, Dalälven, Storsjön, Östhammars skärgård och Gävlebukten. Vi erbjuder även ismete efter gädda, gös och lake.

 

För fiskeguideservice i Stockholms skärgård se även fiskeguider i Södermanland

 

blå linje

  

Berra Mårdh Sportfiske & Fiskeguidning

Berra Mårdh FiskeguideGuidade fisketurer och en upplevelserik dag i Stockholms vackra skärgård med omnejd. Jag guidar er till platser där de riktigt stora fiskarna finns och får sedan professionell och högkvalitativ hjälp med att fånga fiskarna. Guidning sker året om och du erbjuds att fiska med professionell utrustning och de bästa betena. Jag guidar i Stockholms södra- och norra skärgården samt Mälaren.

Berra Mårdh FiskeguideJag har under fyra decennier rört om i de svenska fiskegrytorna med besked. Förutom som framgångsrik tävlingsfiskare sedan 1970-talet - även som fackhandlare sedan 1989 då Berras Sportfiske AB slog upp sina portar på Valhallavägen i Stockholm. Under de senaste åren har fiskeguidning för privatpersoner och företag legat i fokus, dessutom har tävlingsintresset utvecklats i otaliga gädd- och trollingtävlingar med goda resultat.

Berra Mårdh FiskeguideAlla behörigheter som t.ex Fartygsbefäl klass 8, högfartsutbildning, radarexamen och utbildning inom sjösäkerhet finns. Vi tillhandahåller alltid: Proffsig fiskeguide, all fiskeutrustning, flytoverall/flytväst.

Båten är en topputrustad Silver Eagle BRX 640. Med Suzuki 200 HK. Raymarin 12 Tum plotter, Tallon, Elmotor, Fisksump, Spolpump, Trimplan, mm. 2-5 personer kan fiska bra från den men 3 är idealiskt.

Kontaktinformation:

Berra Mårdh Sportfiske & Fiskeguidning
Berra Mårdh Fiskeguide logo Silvergransvägen 2
141 45 Huddinge
Mobiltel:
076 232 08 95
https://www.berrasfiske.com/
Butik: https://www.huntyardberras.com/

  

blå linje

  

Catch & Relax

Erbjuder en totalupplevelse under temat fiskearrangemang i Stockholms Skärgård.

Catch & RelaxFiske är en underbar naturupplevelse, en stunds inspiration och eftertanke, även fylld av adrenalinkickar. Perfekt på fritiden och ett mycket uppskattat företagsarrangemang. Din önskan – vår syssla! Allt vi gör är skräddarsytt, ring eller mejla oss så tar vi fram förslag som passar just dig!

Områden vi främst fiskar i är mellanskärgården och vattnen kring Stockholm samt Mälaren.

Vi fiskar gädda, abborre, havsöring och gös. Vi erbjuder spinnfiske, jerk-, jigg- och vertikalfiske. Vi är också specialister på flugfiske från båt främst i jakten på gädda, havsöring och abborre. Vi står för all utrustning.

Säkerhet är för oss otroligt viktigt och har absolut högsta prioritet. Alla våra guider har erforderlig nautisk kompetens och ansvarsförsäkringar. Av oss får du fräscha flytoveraller i din egen storlek, flytvästar, mössor och vantar finns också alltid med ombord.

Ombord finns alltid kalla och varma drycker, nybakat kaffebröd och andra tilltugg. Vi kan även erbjuda en god frukostmacka vid samling tidigt på morgonen. Lunch, middag serverad i hemmamiljö med kock eller på någon mysig skärgårdskrog samt på en klippa i skärgården. Vi innehar livsmedeltillstånd.

Några förslag på våra arrangemang: Hel- eller halvdag, välj själv.

Företagsarrangemang - Ta med din personal och viktiga affärspartners. Perfekt del i en konferens. “After Work Fishing” - ett perfekt kundarrangemang och trevlig avslutning på en dags arbete.

Drop In Fiske - Många vill komma ut och fiska med en guide men får inte ihop det. Drop in fiske är ett fint tillfälle att träffa andra sportfiskare! Varje första söndag i månaden, ring för mer info.

Med vännerna - Ta med tjejerna eller killarna bort från allt och alla! Kombinera gärna med middag, bastu och boende.

Flugfiske efter gädda eller havsöring – Flugfiske är kanske den mest mytomspunna fiskemetoden av alla. Det är helt enkelt något magiskt med flugfisket.

Familjefiske - En härlig dag tillsammans med familjen till sjöss blir en oförglömlig upplevelse och en minisemester!

Presentkort – ge bort en fiskeupplevelse – vi utformar den precis så som du vill.

Våra båtar

Vi använder lite större amerikanska sportfiskebåtar med hög komfort, tre av våra fem båtar har toalett.

Fishing 320 Open – vårt flaggskepp! Dryga 10 meter och 700 hk. Ombord finns toalett, kylskåp och andra bekvämligheter. Upp till 6 fiskande gäster.

Fishing 320 Open
Sea Pro 24 Bay - perfekt flugfiskebåt. Upp till 5 fiskande gäster (spinnfiske) och 3 vid flugfiske. Perfekt för närfiske, extremt stora ytor att fiska ifrån. 7,21x2,69 m. 4-takts 225 hk tyst motor. Under fisket används ljudlös elmotor. Vi har två exakt likadana båtar! Sea Pro 24 Bay
Sea Pro 24 Bay
Sea Fox - En något "mindre", mycket stadig båt byggd för sportfiske med 4-takts- och elmotor. 6,10 m lång, 2 till 4 fiskare är lagom i båten. Sea Fox

Kontaktinfo:
Catch & Relax
Stegesundsvägen 63
185 99 Vaxholm

Tel: 08-544 913 20
Mobil: 070-
556 09 52

Hemsida:
www.catchrelax.se

  

blå linje

  

JH Fiske

Är ni ute efter gädd- eller abborrfiske så hjälper jag gärna dig att försöka fånga din drömfisk.

JH Fiske, fin gäddaJH Fiske har många års erfarenhet av gädd- och abborrfiske runt Roslagen och Mälaren. Dessa vatten i Roslagen är kända för sina stora fiskar och har lockat sportfiskare genom tiderna. Då detta är mina hemmavatten har jag flera års erfarenhet av fiske just här och vill gärna dela med mig av den upplevelsen. Jag själv tävlingsfiskar och anordnar en större fisketävling varje vår (Roslags pike).

Jag ordnar alla slags guidningar efter gädda och abborre, både för privatpersoner, företag m.fl. För företag så är en guidad fisketur ett perfekt arrangemang för kick-off eller teambuilding.

Önskas boende i samband med fisketuren så ordnar vi detta. Jag samarbetar med närliggande anläggningar som erbjuder både enklare övernattning och hotell.

Är ni större sällskap så tar jag hjälp av flera guidebåtar.

Vi kommer att fiska med spinnfiske och jerk efter gädda och abborre.

JH Fiske, två gäddorUtrustningen står jag för, så som spön, beten, flytvästar, flytoverall m.m.

Under hela fiskedagen erbjuds kaffe, smörgåsar, dricka m.m ombord. Vill vi ha lunch så går det att ordna på någon ö eller på en närliggande marina.

En fiskedag på sjön brukar uppskattas såväl av nybörjare så som av erfaren sportfiskare. Har vi lite tur så kommer ni att se havsörnar på fisketuren runt Upplandskusten.

För mer information besök vår egen hemsida: http://www.jh-fiske.se, vi finns även på Facebook

JH Fiske loggaKontaktinformation:

JH Fiske
Mobiltel:
070 2203283

  

blå linje

  

Johan Broman Tackle & Event AB

Jag erbjuder heldags eller halvdags fiskeguidningar i Stockholms skärgård eller arrangemang skräddarsydda utifrån era önskemål. Vi fiskar på gädda, gös, havsöring och abborre.

Johan Broman heter jag, har fiskat på det mesta som simmar och med de flesta metoder på otaliga ställen runt vår jord. Förutom fiskeguidning jobbar jag numera även som programledare och att producera olika TV och filmproduktioner om fiske, som bl.a  "Fiskedestination”, fiskeDRAG” och ”Fiske – lite djupare m.m som kan ses på TV4, TV12, TV4 Plus och Yle.

Vad som ingår: Jag står för båt, skeppning och guidning, drivmedel, utlåning av fiskeutrustning och flytvästar och/eller flytoveraller samt vid behov självklart även för instruktioner om hur man går tillväga för att lura gammelfisken. Lunch och fika ordnar vi utifrån överenskommelse. Ombord finns all nödvändig säkerhetsutrustning. Jag har naturligtvis en ansvarsförsäkring.

Lyckat gäddfiske med Johan BromanSpeciella önskemål: I det fall du har andra önskemål än ovan, såsom t.ex stora sällskap, lunch eller middag på skärgårdskrog, övernattning, teambuildingsaktiviteter etc, så är det bara att fråga mig, så återkommer jag snarast med en offert.

Hämtning och lämning: Normalt hämtar och lämnar jag i Vaxholm. Vid behov kan jag mot betalning hämta och/eller lämna i stan eller på annan plats.

Våra båtar: Alukin Pro Fishing 750, med stark, tyst och bränslesnål Suzuki DF250, en svenskbyggd, rymlig, komfortabel och extremt sjöduglig.
Starweld 1600 DC Pro med en Suzuki DF90, en fullt utrustade trailerbåt, snabb, sjöduglig och stabil. Båtarna är utrustade med all tänkbar och nödvändig elektronisk utrustning.

Fin havsöring från Stockholms SkärgårdErfarenhet, utbildning och certifiering: Förutom livslång erfarenhet till sjöss innehar jag Kustskepparintyg, Fartygsbefäl Klass VIII, Radarintyg, VHF-certifikat och Utbildning i Handhavande av Snabba Fartyg.

Bokningsbekräftelse: Vid bokning mailas en bokningsbekräftelse ut. Titta igenom noga denna och återkom med en bekräftelse per mail. Om du undrar över något är det bara att kontakt mig så löser vi det.

Jag arrangerar även fiskeresor till olika delar i Sverige och världen, läs mer om detta på länk

För mer info om mig och mina olika erbjudande och tjänster besök hemsidan: http://www.johan-broman.se/

Johan BromanBästa sättet att kontakta mig är per e-post eller per telefon, går även bra att posta mig.

Adress:
Johan Broman Tackle & Event AB
Norra Åsvägen 12
18452 Österskär


Tel.nr: 070-368 52 66

 

blå linje

  

Välkommen till Widmarks Vildmarksfiske

Företaget startade i Älvkarleby 2002 av Peter Widmark, som fiskat sedan barnsben och kan det mesta om fiske. Företaget arrangerar fiskeresor och säljer redskap.

Widmarks VildmarksfiskeVi erbjuder guidat fiske i genuin fiskemiljö. Vi fiskar i fantastisk miljö bla. Marmafjärden, Älvkarleby, Dalälven, Storsjön, Östhammars skärgård och Gävlebukten, eller efter kundens önskemål. Vi erbjuder även ismete efter gädda, gös och lake.

Peter har utbildning i Hjärt- och lungräddning, nautisk kompetens, skeppar examen, VHF, Skeppare 8 och högfart-utbildning.

För mindre sällskap tar en Silver-Shark 580 med en 115hk Mercurymotor med oss ut på sjön, vid större sällskap ordnas båtar efter behov.

I priset ingår: Fiskeguide, båt (Silver-Shark) + drivmedel. Flytoveraller eller flytvästar Fiskespön med tillbehör för spin & verticalfiske eller trollingfiske. Övrig utrustning t.ex knivar för rensning. Jag står för full fiskeutrustning och flytoveraller men du betalar för dragen, det kan ju gå åt en del på en fiskeresa, även om man är en erfaren fiskare...

Mat anordnas efter överenskommelse.

Företaget innehar f-skattsedel och Ansvarsförsäkring.

Widmarks Vildmarksfiske anordnar även fiskeresor till Saltströmmen, Senja och Lavangen i Norge. Även resor till Åland samt vinterfiske i Gällivare. Vi anordnar också fiskeresor efter kundens egna önskemål.

Widmarks Vildmarksfiske
Marmagävlevägen 13
814 95 Älvkarleby

Kontaktperson: Peter Widmark
Tel.nr: 070-306 85 13

http://www.widmarksvildmarksfiske.com/

  

blå linje

 

Till Cinclus C Sportfiskeguide startsida

(c) Cinclus C 2017