Cinclus C Sportfiskeguide, Sveriges alla sportfiskeresurser

  - Fiskeguider i Södermanland -
(Sörmland)

Södermanlands landskapsvapen

  Startsida  |  Fiskeguideservice i Sverige

Fiskevatten i Södermanland  |  Fiskevatten hela Sverige

 

blå linje

Klicka på följande länkar för mer info om respektive fiskeguide!

 

Berras Sportfiske & Fiskeguidning
Guidade fisketurer och en upplevelserik dag i Stockholms vackra skärgård med omnejd. Jag guidar er till platser där de riktigt stora fiskarna finns och får sedan professionell och högkvalitativ hjälp med att fånga fiskarna.

Catch & Relax
All slags fiskearrangemang i Stockholms Skärgård.

FiskeDan
Fiskeguide i Stockholms skärgård och Mälaren. Vi fiskar gädda, gös, abborre och havsöring. Välkommen ombord på en trevlig fisketur med FiskeDan. Både företag/konferens och privatbokningar.

Fiska med Tomas Henriksson
Guidat sportfiske från Studsvik/Trosa skärgård upp till Stockholms skärgård och även södra Mälaren. Både företagsevent och privatpersoner är välkomna. Fångstgaranti.

JH Fiske
Är ni ute efter gädd- eller abborrfiske så hjälper jag gärna er att försöka fånga er drömfisk. JH Fiske har många års erfarenhet av fiske runt Roslagen, Stockholms Skärgård och Mälaren.

Johan Broman Tackle & Event AB
Jag erbjuder heldags eller halvdags fiskeguidningar i Stockholms skärgård eller arrangemang skräddarsydda utifrån era önskemål. Vi fiskar på gädda, gös, havsöring och abborre.

Lindahls Fiske & Natur
Guidat sportfiske på bl.a gädda, havsöring, gös och abborre i hela Stockholms Skärgård från Trosa i söder till Grisslehamn i norr samt på Mälaren

Manges fiske
Fiskeguidning i Mälaren, Hjälmaren och Trosa/Stockholmskärgård

Peter Törnqvist
Trolling- och spinnfiske i hela Stockholms skärgård, Vänern, Vättern, Landsort, Mälaren.

Trosa fiskeguide
Gäddfiskespecialisten som fiskar Stockholm till Nyköping, men guidar även på lax, havsöring, gös och abborre.

 

För fiskeguideservice i Stockholms skärgård
se även fiskeguider i
Uppland

 

blå linje

  

Berras Sportfiske & Fiskeguidning

Berra Mårdh FiskeguideGuidade fisketurer och en upplevelserik dag i Stockholms vackra skärgård med omnejd. Jag guidar er till platser där de riktigt stora fiskarna finns och får sedan professionell och högkvalitativ hjälp med att fånga fiskarna. Guidning sker året om och du erbjuds att fiska med professionell utrustning och de bästa betena. Jag guidar i Stockholms södra- och norra skärgården samt Mälaren.

Berra Mårdh FiskeguideJag har under fyra decennier rört om i de svenska fiskegrytorna med besked. Förutom som framgångsrik tävlingsfiskare sedan 1970-talet ? även som fackhandlare sedan 1989 då Berras Sportfiske AB slog upp sina portar på Valhallavägen i Stockholm. Under de senaste åren har fiskeguidning för privatpersoner och företag legat i fokus, dessutom har tävlingsintresset utvecklats i otaliga gädd- och trollingtävlingar med goda resultat.

Berra Mårdh FiskeguideAlla behörigheter som t.ex Fartygsbefäl klass 8, högfartsutbildning, radarexamen och utbildning inom sjösäkerhet finns. Vi tillhandahåller alltid: Proffsig fiskeguide, all fiskeutrustning, flytoverall/flytväst.

Båten är en topputrustad Silver Eagle BRX 640. Med Suzuki 200 HK. Raymarin 12 Tum plotter, Tallon, Elmotor, Fisksump, Spolpump, Trimplan, mm. 2?5 personer kan fiska bra från den men 3 är idealiskt.

Kontaktinformation:

Berra Mårdh Sportfiske & Fiskeguidning
Berra Mårdh Fiskeguide logo Silvergransvägen 2
141 45 Huddinge
Mobiltel:
076 232 08 95
https://www.berrasfiske.com/
Butik: https://www.huntyardberras.com/

  

blå linje

 

FiskeDan

Välkommen ombord på en fiskedag där jag guidar er till dom bästa fiskeplatserna i och kring Stockholms vackra vatten. Vi fiskar främst i skärgården och i Mälaren, allt mellan Norrtälje i norr och Trosa i söder. Är ni många som vill fiska så ordnar jag med fler fiskeguider och båtar. Trevligt tugg ombord utlovas utöver fiskehugg och strandhugg. Vässade krokar, styva linor och nyoljade rullar bara väntar på att nyttjas av er. Jag ordnar självklart mat och dryck om så önskas.

FiskeDanBåten vi fiskar med heter Silver Hawk med Suzuki 115hk årsmodell 2017. Båten är svensktillverkad och godkänd för 6 personer. Båten är klass C. Självklart är båten CE-godkänd. Båten är utrustad med all säkerhetsutrustning såsom, brandsläckare, nödbloss, första hjälpen, gps, etc. Jag har fartygsbefäls utbildning klass 8, utbildad och godkänd 2012. Certifierad fiskeguide.

Jag ordnar flytoveraller eller flytväst till varje fisketur beroende på säsong och väder. Jag tillhandahåller all utrustning för fisket, tex spön, rullar, beten etc. Självklart får ni ta med egen utrustning om så önskas.

Dessa arter fiskar vi: Gädda, gös, havsöring, abborre och torsk.

Givetvis guidar jag både företag och privatpersoner.

Hör av er om ni har några frågor. Fika ingår alltid.

Fångsrapporter: http://www.facebook.com/fiskedan

Kontaktperson: Dan Bjurshammar
Tel.nr: 070-238 28 00
Hemsida: http://www.fiskedan.se

 

blå linje

 

Sportfiskeguide Tomas Henriksson

Sportfiskeguide Tomas HenrikssonGuidat sportfiske från Studsvik/Trosa skärgård upp till Stockholms Skärgård och även södra Mälaren.

Välkommen med på ett fiskeäventyr och naturupplevelse i skärgården eller på Mälaren.

Vi ordnar all fiskeutrustning, flytplagg, fika och en smarrig måltid med sjöutsikt om ni önskar.

Vi fiskar från en ny specialbyggd Anytec 622 SPF, och vi anpassar fisket efter vad som är hetast för årstiden, men framförallt era önskemål. T.ex trolling efter gös en ljummen vår/sommarkväll, spinnfiska storabborre på sensommaren/hösten eller varför inte jaga gäddan som hugger på bra i alla årstider (med FÅNGSTGARANTI).

Jag har F-skattsedel och all behörighet som krävs, dvs Fartygsbefäl klass 8 och Högfartscertifikat. Både små och stora sällskap är välkomna.

Max 5 kunder per båt. Vid större sällskap ordnar jag med fler fiskeguider/båtar. Både företagsevent och privatpersoner är välkomna.

Vi fiskar från en ny specialbyggd Anytec 622 SPFJag kan även ordna med bra/enklare boende (med konferansmöjligheter) nära ett flertal bra fiskevatten.

För mer information kan du ringa mig på 070-915 44 56 eller på

Ni hittar även mer utförlig info på min hemsida: www.henrikssonsfiske.se

 

blå linje

 

Lindahls Fiske & Natur

Följ med ut och fiska med professionell fiskeguide och upplev den underbara naturen i skärgården. Vi guidar i hela Stockholms Skärgård från Trosa i söder till Grisslehamn i norr samt på Mälaren. Om du så önskar kan vi plocka upp er inne i Stockholms City.

Både noviser och proffs, stora sällskap och små sällskap är hjärtligt välkomna, vi anpassar upplägget efter era önskemål. All utrustning som båt, flytvästar, flytoveraller och fiskeutrustning håller vi med. Kaffe, fikabröd, och dricka ingår alltid. Om du vill ha lunch kan du beställa lunch paket.

Vi fiskar efter gädda, havsöring, gös och abborre beroende på önskemål och säsong. Fiske metoderna är spinn/haspel med drag, vobbler, jerk, spinnare, jigg, mete samt fluga.

Min båt är en Buster Lx Pro och jag tar normalt 3 personer. Om ni är fler så ordnar jag med ytterligare guider och båtar allt enligt överenskommelse.

Vi har erforderliga utbildningar och certifikat som Fartygsbefäl klass 8, VHF certifikat, radarutbildning, HLR utbildning, F-skattesedel och alla gäster är fullt försäkrade.

Lindahls Fiske & Natur

Vi erbjuder även:
Flugfiskekurser
Fiskeresor (Havsöringsfiske på Gotland, harr- och öringfiske i Älvdalen, Dalarna)
Fotoutflykter
Företagsevenemang (som exemplevis kickoff, konferens, teambildning, kundevent, avdelningsmöte)

För mer information kontakta mig på:
Lindahls Fiske & Natur
Lars Lindahl
Alvägen 11
14733 Tumba


Tel.nr: +46 709708844
www.lindahlsfishing.com

 

blå linje

 

Trosa Fiskeguide

Trosa Fiskeguide, laxfiskeTrosa fiskeguide aka Gäddjägaren fiskar från Stockholm ner till Nyköping och är specialiserade på det svenska gäddfisket men fiskar även mycket lax, havsöring, gös och abborre.

Med över 15 års lokalkännedom och flera topplaceringar från SM i gäddfiske, bl.a. ett guld och ett silver, guidar jag er till roligt och fångstsäkert fiske.

Fisket sker från en Buster Magnum Pro Series 2014 med 225 Hk med all den senaste elektroniken samt front monterad elmotor. Båten är 7,10 lång och tar upp till 6 gäster.

En heldag kostar 1790 kr per person (1990 inkl lunch) och fisket sker då 08-17 (priser gäller för 2017).

Trosa FiskeguideJag lär er till bättre fiskare och delar med mig av min erfarenhet och mina kunskaper.

Inget sällskap är för stort och övernattning och transportmöjligheter anordnas vid förfrågan.

Se även mina reportage och krönika på båtmagasinet hamnen.se (länk: www.hamnen.se/bloggar-kronikorer/gaddjagaren/)

Hemsida: www.trosafiskeguide.se

Tel.nr: 0709-327033

 

blå linje

 

Sportfiskeguide Peter Törnqvist

Sportfiskeguide Peter TörnqvistSportfiskeguide Peter Törnqvist tar er med på trolling, mete och spinnfiske efter abborre, gädda, gös och havsöring i hela Stockholms Skärgård

Vi kör även fisketurer i Mälaren

Laxtrolling vid Landsort, Vänern och Vättern. Båten är en fullutrustad Silver Eagle, all fiskeutrustning och flytoveraller finns att låna. Jag ordnar även flerbåtsguidningar för större sällskap. Mat och logi ordnas efter önskemål. Jag guidar er året om, alla dagar i veckan!

För mer info ring Peter: 0704337792

Hemsida: www.petersfiske.nu med aktuella fångstrapporter

 

blå linje

 

Till Cinclus C Sportfiskeguide startsida

(c) Cinclus C 2017