Cinclus C Sportfiskeguide, Sveriges alla sportfiskeresurser

  - Boende & Logi i Södermanland -

Södermanlands landskapsvapen

Startsida  |  Fiskevatten i Södermanland

Boende/logi Sverige   |  Fiskevattenguiden Sverige

 

blå linje

Boende/logi erbjuds i:

  |  Nyköping  |  Strängnäs  |  Vingåker  |

 Söker ni boende i Stockholms skärgård besök då även boende i Uppland

blå linje

  

Nyköping

 

Nyköpings vandrarhem

Närliggande fiskevatten: Nyköpingsån

blå linje

Precis bredvid Nyköpingshus finner ni Nyköpings vandrarhem - ett centralt boende med anor från 1764. Vi har tretton rum med mellan fyra och sex bäddar. Rummen kan också bokas som enkel- eller dubbelrum.

Vandrarhemmet har öppet året om. Incheckning sker efter klockan 13 och dygnet runt via portkod. Vi har ett komplett kök för självhushåll, men det är bara några få minuters promenad ner till restaurangerna på stan.

Adress:
Nyköpings vandrarhem
Brunnsg. 4
611 32 Nyköping
Tel.nr: 0155-211810

http://www.nykopingsvandrarhem.se/

 

Strängnäs

 

Exklusiv herrgårdsvilla vid Mälaren, 1000 hektar egna fiskevattenVilla Veckol

Närliggande fiskevatten: Mälaren

blå linje

Villa VeckolVilla Veckol ligger på ön Oknö (broförbindelse) mellan Strängnäs och Enköping. Vinn en gratis vecka 2020 - se nedan.

Du fiskar gädda, gös och abborre med mera på gårdens fiskevatten och når fiskevatten i stora delar av Mälaren tack vare Oknöns strategiskt centrala läge mitt i Mälaren.

Villan, uppförd 1932, har totalrenoverats 2018-19, och erbjuder hög standard, ljus och rymd. Här lagar du mat i det stora och välutrustade lantköket och umgås med dina vänner i villans luftiga sällskapsrum, matsal, vardagsrum och bibliotek i fil.

Villa VeckolTotalt finns här tio bäddar, varav åtta i rymliga dubbelrum och två i ett mindre rum med våningssäng. Därtill tre separata badrum med dusch/toalett, samt två separata toaletter. Bastu med två duschar och fullt utrustad tvättstuga.

Som gäster i Villa Veckol disponerar ni egen brygga och sjöplats i Veckolsviken och en Linder 420 roddbåt med en mindre utombordsmotor. På Oknön och i Veckol får du och dina vänner en totalupplevelse med spännande fiske, bekvämt och exklusivt boende, viltrik natur och vackra mälarvatten. Och inte minst omsluts du här, bara tio mil från Stockholm, av en närmast meditativ stillhet, ro och tystnad . Välkommen!

Villa VeckolVilla Veckol hyrs ut med start 1 maj 2019. Välkommen att boka redan nu. Bli först med att boka denna undangömda pärla i Mälardalen.

Få en gratis vecka i Veckol! Bland våra tio första gäster som bokar en vecka i Veckol 2019 lottar vi ut en fri vecka att disponeras under 2020.

Adress:
Veckol, Ingeby Gård 1
645 93 Strängnäs
Tel.nr: 070-880 17 61,
070-626 02 00

Villa Veckol

Villa Veckol

Villa Veckol

 

Vingåker, Ruda (Ruda ligger i Östergötland men tillhör Vingåkers kommun i Södermanland)

 

Ruda Gård

Närliggande fiskevatten: Tisnaren

blå linje

Ruda GårdFiska och bada här i Ruda eller gå promenader i trevlig natur. Vila och njut, lyssna på fåglar och vågskvalpet vid sjön.

Ruda Gård ligger vid sjön Tisnaren. Vi erbjuder dig flera olika boenden att välja mellan: husflottar, stugor och lägenheter i hus alla med sjöutsikt och alla fullt utrustade för självhushåll, och vår camping.

Besök vår hemsida för mer info.

Roddbåt ingår i veckohyra av stugor och lägenhet.

Fin abborre från TisnarenKräftfiske uthyres, dvs vi hyr ut kräftburar och fiske sker på valfri plats på gårdens vatten i sjön Tisnaren, de kräftor ni får upp i ätlig storlek är era.

Fiskekort säljes genom "iFiske" på nätet, närmast oss finns Kalefjärdens fiskevårdsområde.

Adress:
Ruda Gård
64394 Vingåker

Tel.nr: 070-3620208 Kim eller 070-6798880 Mari

Kontaktpersoner: Mari och Kim
Hemsida: www.123minsida.se/Ruda-gard

 

blå linje

 

Till Cinclus C Sportfiskeguide startsida

(c) Cinclus C 2017